1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Zafer Bayramı Coşkusu

Van’da Zafer Bayramı Coşkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlaması yapıldı.

Kutlama töreni, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi çelengini, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi’nin de Garnizon Komutanlığı çelengini Van Valiği önündeki Atatürk anıtına sunmasıyla başladı.

Çelenk sunumunu ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi valilik makamında tebrikleri kabul etti.

Kutlama programı daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi’nin tören birlikleri ve vatandaşların bayramını kutlamasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisinin ardından program resmi geçiş töreni ile sona erdi.

Törene, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, STK temsilcileri katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü münasebetiyle Vali Ozan Balcı ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyonda Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ve Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral  Aykut Tanrıverdi, masaları tek tek gezerek davetlilerin bayramını kutladı. Programda Zafer Bayramı Kutlaması için pasta kesildi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı yaptığı konuşmada, “Bu kutlu günde sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını rahmetle, hasretle, şükranla anıyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelebileceğimiz hiçbir mesele, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun da yok. 30 Ağustos Zafer Bayramımız 101. yıl dönümü kutlu olsun. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, hürmetle selamlıyorum.” dedi.

Programa; Cumhuriyet Başsavcısı, YYÜ Rektörü, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu ve meslek odaları temsilcileri, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

 

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Zafer Bayramı Coşkusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir