1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Onur ALİMOĞLU’nun Zafer Bayramı mesajı

Onur ALİMOĞLU’nun Zafer Bayramı mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bahçesaray Kaymakamı Onur ALİMOĞLU’nun ”30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla Bayram Mesajı yayımladı.
Değerli Bahçesaraylılar,
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında kahraman Türk Ordumuzun 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlandırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümünü hep birlikte yaşıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
30 Ağustos Zaferimizi mukaddes yapan, dünya savaşından büyük kayıplarla çıkmış, işgale uğramış ve toprakları paylaşılarak tarihten silinmeye çalışılan milletimizin, büyük lider Atatürk’ün üstün komutanlık yeteneği ile ordumuzun kahramanlığı ve aziz milletimizin azim ve kararlılığıyla verdiği olağanüstü mücadeledir. Çünkü çok iyi biliyorduk ki; Milli gayemize ancak ve ancak askeri faaliyetlerimizdeki başarılarımızla ulaşabilirdik.
Yakıp yıkma tekniği ile canavarlıklarını en cani şekilde gösteren düşman orduları Türk Ordusun cansiperane duruşu;  asil ve kararlı ilerleyişi ile Akdenizin sıcak sularına dökülmüştür. Kuvvetlerimizin bu ilerleyişi düşmanı perişan ederken, Şehitlerimizin kanıyle müşerref olmuş vatanımızda emelleri olanları da kesin bir sükutu hayale uğratmıştır.
Kıymetli Bahçesaraylılar,
   Aziz Milletimizi muasır medeniyetlerin önünde tutma gayemiz, güçlü birliğimiz ve beraberliğimiz ile geliştirdiğimiz kararlı ve katma değerli üretimlerle, yatırımlarla devam etmektedir. İlerideki hedeflerimizi gökyüzüne taşıyan Bayraktarlarımıza selam olsun…
Bu duygu ve düşüncelerimle; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere kurtuluşumuzun mücadelesinde vatanı uğruna canını feda etmiş tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimizi minnetle yâd ediyor, tüm Bahçesaraylı hemşehrilerimizin “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı” kutluyorum.
                                                                                                                                                                 Onur ALİMOĞLU
                                                                                                                                                            Bahçesaray Kaymakamı
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Onur ALİMOĞLU’nun Zafer Bayramı mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir