1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya’dan 15 Temmuz Mesajı

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya’dan 15 Temmuz Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Milletimizin gözbebeği, tarihi şanlı kahramanlıklarla dolu olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine yuvalanmış FETÖ mensubu asker kılıklı bir grup ihanet şebekesi tarafından ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimini yıl dönümünde bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum.

Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne sahip çıkan, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay-Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş Aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla çıktıkları sokaklarda, meydanlarda ve yurdun dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimini vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte engellemiştir.

Kahramanlığı tarih boyunca bünyesinde muhafaza eden Aziz milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm şer odaklarına ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin göstermiş olduğu büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle; 15 Temmuz Şehitlerimizi, Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşı ve vatan müdafaasının söz konusu olduğu her noktada canını ortaya koyan bütün Aziz Şehitlerimizi rahmet ve dua, Kahraman Gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum.

Sercan SAKARYA
Çatak Kaymakamı

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya’dan 15 Temmuz Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir