1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Onur ALİMOĞLU’nun “Babalar Günü” Mesajı

Onur ALİMOĞLU’nun “Babalar Günü” Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bahçesaray Kaymakamı Onur ALİMOĞLU’nun “Babalar Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bahçesaray Kaymakamı Onur ALİMOĞLU’nun “Babalar Günü” Mesajı;
 Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve güzel bir yaşam sürmesi için yüreklerindeki karşılıksız sevgi ve şefkati ile her türlü fedakarlığı üstlenen babalarımız, tecrübeleriyle bize yol göstermekte, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirebilmek için çaba sarf etmektedirler.
Her türlü koşulda çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlayan, hayatın her döneminde bizlere verdikleri sınırsız sevgi destek ve güven nedeniyle şükran borçlu olduğumuz annelerimizle birlikte babalarımızın da her daim gönüllerinin hoş tutulması vefa ve minnet duygusunun bir gereğidir. Bugün onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı gösteren gençlerimizin, yarın da kendi çocuklarına iyi bir örnek olmaları güvenli geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir.
 Bizleri yaşama hazırlayan, her zaman bizlere destek olan babalarımız, karşılaşacağımız her zorlukta gölgesine sığınabileceğimiz ulu bir çınar gibidir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm hemşehrilerimizin Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat sürdürmelerini diliyoruz. Ebediyete irtihal etmiş olan babalarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Onur ALİMOĞLU’nun “Babalar Günü” Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir