1. Haberler
  2. Van Haber
  3. 1 Nisan Erciş’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu programı

1 Nisan Erciş’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu programı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Nisan Erciş’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlama Programı

Program Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okunması ve Selvihan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Günün anlam ve önemini ilişkin konuşma Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU tarafından yapıldı.

Programda Selvihan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi “Birlik” adlı şiir okudu. Şiir sonrasında Selvihan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Emekli Öğretmen Selahattin KOŞAR” ile yapılan röportajın sunumu, “Geleneksel Bicek Oyununun” gösterimi, “1 Nisan” isimli oratoryo gösterisi, “Neye Ne Derler Erciş’te” adlı şiirin seslendirilmesinden sonra Koro dinletisi izleyicilerin beğenisine sunuldu. Programın devamında Erciş Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden oluşan koro dinletisi yine izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Program sonunda 1 Nisan Erciş’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü dolayısıyla yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize protokol tarafından ödüller takdim edildi.

Anma programında,  Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU ve beraberindeki protokol üyeleri gösteriyi sunan öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU,  Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Suat ARSLAN, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Onur AKYÜZ, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Sn. Süleyman TRAK, Kurum Amirleri, Öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlarımız katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1 Nisan Erciş’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir