1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Yaz Spor Okulları başladı

Van’da Yaz Spor Okulları başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da  Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Yaz Spor Okulları, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın katıldığı törenle başladı.

Nur Tatar Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, çocukları mutlu görmekten ve yaz spor okullarının açılışı dolayısıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

SPOR VAN PROJESİNİ BAŞLATACAĞIZ

Yaz spor okullarından çocukların güzel vakit geçireceğini dule getiren Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Çocukları çok seviyorum. Onların bir spor dalıyla uğraşmalarını ya da bir spor dalının iyi izleyicisi olmalarını canı gönülden destekliyorum. Yaz spor okullarına tam destek veriyoruz. İnşallah Spor Van projesini başlatacağız.

Buradaki gayemiz spor kültürüne katkı sağlamak, alt yapısının geliştirilmesine destek vermek. Ama en önemlisi her çocuğun bir spor dalıyla uğraşmasını ya da izleyicisi olmasını temin etmektir. İnşallah bunu gerçekleştirdiğimizde sporun tohumlarını atmış olacağız. Her okulun voleybol, basketbol sahalarını yapacağız. Uygun olan okullara halı saha yapacağız. Yüzme havuzu, kapalı spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak. İnşallah yaz okulları sonrası okullar açıldığında Spor Van projesi ile beraber müthiş bir fırtına estireceğimizi düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Hayırlı olsun.” Dedi.

Çeşitli gösterilerle devam eden törene Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Edremit Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Gençlik ve Spor Van İl Müdürü Arif Özsoy, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, antrenör ve sporcular katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Yaz Spor Okulları başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir