1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da birçok alan hafriyattan arındırılıyor

Van’da birçok alan hafriyattan arındırılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi, hafriyat temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kent genelinde birçok alanda hafriyat temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, ekolojik belediyecilik anlayışıyla çevre temizliği ile ilgili çalışmalarını devam ettiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Süphan Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde bulunan devasa alanların hafriyatını temizledi.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, daha ekolojik ve yaşanabilir bir kent için yoğun bir mesai harcayarak, Edremit ilçesine bağlı Süphan Mahallesi ile Memursen TOKİ arasında gelişi güzel dökülen geniş alanı temizledi. Alan temizliğini yapan ekiplere mahalle sakinleri teşekkür etti.

‘Yıllardır hizmet yapılmıyordu’

Van Büyükşehir Belediyesi’nin iyi bir hizmet yaptığını belirten mahalle sakini Vahdettin Demez, “Birkaç yıldır bizlere hizmet yapılmıyordu. Yıllardır bu alanda rastgele çöp dökümü yapılıyordu. Bu yıl belediye ekipleri gelip hafriyat alanını temizledi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerine yaptıkları hizmet için teşekkür ediyorum” dedi.

İstasyon Mahallesi’ndeki alan da temizlendi

Tuşba ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde, sanayi yolu üzerindeki alan ekipler tarafından kısa sürede hafriyattan arındırıldı. Alanın temizlenmesi ile kötü koku ve görüntü ortadan kalktı. İstasyon Mahallesi sakinleri, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Hafriyat temizleme çalışmaları kent genelinde devam ediyor.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da birçok alan hafriyattan arındırılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir