1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Van Valiği önünde başlayan törende,  Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı Atatürk  Anıtına Van Valiği ve Van Büyükşehir Belediyesi çelengini, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi ise garnizon komutanlığı çelengini sundu.

Çelenk sunum töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son buldu.

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Çelenk sunum töreni sonrası ,  Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi Valilik makamında tebrikleri kabul etti.

Tören,  Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, protokol üyeleri ve davetlilerin kutlamaların yapılacağı Beşyol Meydanındaki yerlerini almasıyla devam etti.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan tören birlikleri, vatandaşlar ve misafirleri selamlayarak bayramlarını kutladı.


Kutlamalar kapsamında Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Bando ekibi marşlar çalarak katılanlara güzel anlar yaşattı.

Günün anlam ve önemini anlatan şiirler okunup, halk oyunları ekipleri gösterisi yaptı.

Tören, askeri birlikler ve gazilerin yanı sıra resmi kurum araçlarının tören geçişiyle son buldu.
Törene, AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Van Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı,  Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Vali yardımcıları, askeri erkan, gaziler sivil toplum kuruluşları katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı münesebetiyle akşam  Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın ev sahipliğinde Edremit Uygulama Otelinde resepsiyon verildi. Resepsiyonda 100 yıl pastasını Vali Ozan Balcı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi çocuklarla birlikte kesti.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, resepsiyonda masaları tek tek dolaşarak davetlelilerin bayramını kutlayıp fotoğraf çektirdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir