1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Çalıştayı devam ediyor

Van Çalıştayı devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Dr. Ozan Balcı, iki gündür devam eden Van’ın Geleceği Van Çalıştayı’nın katılımcıları ile bir araya geldi.

Van’ın sorunlarının istişare edilip tartışılacağı ve çözüm önerilerinin ortaya koyulacağı Van’ın Geleceği Çalıştayı devam ediyor.

Van’ın Geleceği Van Çalıştayı

Van Çalıştay’ında Eğitim, Ulaşım ve Altyapı, Tarım, Sanayi ve Teknoloji, Kırsal Kalkınma, Ekonomi ve İstihdam, Asayiş ve Güvenlik, Kültür Turizm ve Sanat, Göç, Sağlık, Kamu Hizmetlerinin Etkin ve Verimli Sunumu, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar, Diyanet Hizmetleri ve Çevre İmar ve Kentsel Dirençlilik gibi konular masaya yatırıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, katılımcılarla bir araya gelerek çalıştayın Van için önemine dikkat çekti.

BU KENTE ÇOK BÜYÜK DEĞER KATTINIZ

Vali Dr. Ozan Balcı, “Devlet millet namına, ahlaka hukuka uygun, Vanlı hemşerilerimizin her işini yaparım, yaptırırım. Van asaletli bir şehir insanları soylu ve yüksek karakterli. Yaptığımız işlerle Allah rızasını kazanıp milletimizin hayır duasını aldığımız zaman amacımıza ulaşmış olacağız. Hayırlı güzel işleri hep beraber yapmış oluyoruz. Hepiniz benim için önemlisiniz. Ürettiğiniz değerler açısından da önemlisiniz.

Bu kente çok büyük değer kattınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çalıştay sonrası bütün sonuçları alacağız. Yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu benim ev ödevim olacak. Çalışmalara başlayıp sorunları kısa, orta ve uzun vadede çözeceğiz. Çalıştayı gençler de dahil her kesimden katılımcı bir şekilde yaptık. Çağdaş anlamda kamu yönetiminin amacı da budur.” Dedi.

Daha sonra eğitim masasına oturan Vali Dr. Ozan Balcı, eğitimin kendisi için bir numara olduğunu belirterek, önerilerini ve yapacaklarını raporlara yazdırdı.

 

Van’ın Geleceği Van Çalıştayı
Van’ın Geleceği Van Çalıştayı
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Çalıştayı devam ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir