1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Selülit eritici formül: Selülit eriten bitkisel formül

Selülit eritici formül: Selülit eriten bitkisel formül

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selülit eritici formül: Selülit eriten bitkisel formül

Selülitler özellikle bayanların sahip olduğuı bir sıkıntıdır. Vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan portakal kabuğu benzeri yağlanmalar estetik olmayan bir görünüme sahip olmanıza neden olmaktadır.

Bir çok bayan selülit eritici bir takım formüller uygulamakta ve bu formüllerin bazısı işe yaramakta bazıları ise yaramamaktadır.

Ünlü bitkisel tedavi uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ nun Selülit eritici bitkisel formülünü siz değerli bayanlarla paylaşacağız.

İşte selülitleri yok eden bitkisel formül:

Selülit eriten lahana kürü:

3 ya da 4 beyaz lahana yaprağını doğramadan mümkün olduğunca tüm olarak kaynama derecesindeki yarım litre suyun içerisine atınız. Kısık ateşte ağzı kapalı bir şekilde 15 dakika boyunca haşlayınız. Ardından bu karışımı iyice süzünüz.

Bu kürün içimi biraz zordur. Damak tadı olsun diye kürün içerisine sakın sakın bir şey ilave etmeyiniz. Aksi takdirde bu kür işlevini yerine getirmeyebilir.

Sabah ve akşamları aç karnına 1 su bardağı bu kürden içiniz.

Bu kürü her gün taze olarak hazırlamanız gerekmektedir. Her 3 günde bir 3 gün ara vererek toplamda 21 gün bu kürü içiniz. Bu uygulamanın ardından 21 gün kürü uygulamaya aran verin. 21 günlük aradan sonra sadece haftada 1 kez sabah ve akşam birer su bardağı içilerek selülitlerde ciddi bir oranda azalma veya selülitler yok olana kadar kürü devam ettiriniz.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Selülit eritici formül: Selülit eriten bitkisel formül
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir