1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Murat Karaoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

Murat Karaoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı Murat Karaoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ikliminin oluşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar; gönüllerin muhabbetle coştuğu, küslüğün ve husumetin kucaklaşmayla onarıldığı barış ve kardeşlik iklimidir. Bayramlarımız kültürel ve dini değerlerimizin yaşatılmasında, gelecek nesillere aktarılmasında büyük bir öneme sahiptir ve dayanışma duygularımızın pekişmesi açısından da hepimiz için büyük bir fırsattır. Bu anlamda bayramı asıl bayram yapanın paylaşma duygusu ile hareket etmekten geçtiği gerçeğini göz önüne alıp yakınlarımızdan başlayarak, akrabalarımızı, komşularımızı, vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizin değerli ailelerini, yetim, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızı ziyaret etmeli, gönüllerini almalı, ihtiyaçlarını gidermeli ve bu sayede bayramı bayram tadında yaşama erdemine erişmeliyiz.
Bilindiği üzere ülkemizi derinden sarsan “Asrın Felaketi” diye tabir edilen depremlerde ülke olarak bizleri derinden etkileyen bu acı olayı hep birlikte yaşadık. Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza sağlık, milletimize de sabır ve başsağlığı diliyorum. Tüm duamız Yüce Allah’ın bir daha böyle acıları ülkemize, milletimize,  devletimize ve tüm insanlığa yaşatmamasıdır.
Ramazan Bayramı ile birlikte gönüllerimizi imana kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, İslâm dünyasında başta ilk kıblemiz Mescidi Aksa’da, Peygamberler şehri Kudüs’te ve Filistin’de akmaya devam eden kanın bir an önce durması; insanlığın ortak huzurunu tehdit eden savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Erciş’li hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı kutluyor, bu bayramın birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, ülkemizde ve İslam coğrafyasındaki sıkıntıları ortadan kaldırmasını ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, esenlik ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Murat Karaoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir