1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Murat KARALOĞLU’nun Yeni Yıl Mesajı

Murat KARALOĞLU’nun Yeni Yıl Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU’nun Yeni Yıl Mesajı

Değerli Ercişli Hemşerilerim;

Bu kadim ilçemizde, yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve mutluluğu içindeyim.

Sizlerle birlikte, sevinçlerini, mutluluklarını, tasa ve üzüntülerini beraber yaşayıp, paylaştığımız 2023 yılını geride bırakarak,  yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2024 yılına da hep birlikte ilk adımımızı atıyoruz. İnşaallah bu adım, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, huzura, mutluluğa daha da yükselmemize ve büyümemize atılan bir adım olur.

Yıl içinde ülke olarak büyük acılar yaşadık. 6 Şubat tarihinde meydana gelen iki büyük deprem felâketi, milletimizi derinden etkiledi. 50 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti, on binlercesi yaralandı. Deprem felâketlerinin boyutu ne kadar büyük olursa olsun, devlet ve millet olarak yaraların sarılması için büyük özveri ile çalıştık, olağanüstü bir gayret gösterdik. 6 Şubat Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum.

2024 yılının hepimiz için, umut edilenlerin gerçeğe dönüştüğü, yeni ve güzel başlangıçların olduğu, şiddetin her türlüsünün son bulduğu, savaşların yaşanmadığı, dünyada hoşgörü ve anlayışın hâkim olduğu bir yıl olmasını; Yeni yılın, huzur ve başarıyla mücehhez bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele vasıl olmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük temennimdir.

Yaklaşık dört ay önce göreve başladığım Yeşil Erciş’imizde, şehrimiz ve vatandaşlarımız için tüm kurumlarımızla birlikte gayretle, samimiyetle çalışmalarımızı sürdürdük. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutladığımız 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da tüm kurumlarımızla birlikte kadim şehrimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile değerli Erciş halkının, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarımın, Şehit yakınları ve Gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Murat KARALOĞLU’nun Yeni Yıl Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir