1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Murat Karaoğlu’nun Eğitim–Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

Murat Karaoğlu’nun Eğitim–Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı Murat Karaoğlu’nun 2023-2024 Eğitim–Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı:

Sevgili Öğrencilerimiz,
Geleceğimizin umudu ve ülkemizin istikbali olan sizler, yoğun bir yılın ardından karnelerinizi alarak yaz tatiline giriyorsunuz. Eğitim öğretim yılı boyunca çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Sizlere olan inancımız sonsuz. İstediğinizde çok büyük işler başarabileceğinizi biliyoruz. Çünkü sizler gözümüzün nuru, geleceğimizin parlayan birer yıldızısınız. Güzel ülkemizi aydınlık yarınlara sizler taşıyacaksınız. Bu sebeple, her birinizin bizim gözümüzde ne denli önemli olduğunu asla unutmayınız. Sizler de bu öneminizin farkında olarak yaz tatilinin keyfini çıkarırken okumayı, araştırmayı, eğlenmeyi ve öğrenmeyi asla ihmal etmeyin. Başarılarınızı devam ettireceğiniz yeni eğitim öğretim yılında buluşmak üzere mutlu ve keyifli bir yaz tatili geçirmenizi temenni ederim.
Kıymetli Öğretmenlerimiz,
Çocuklarımızın başarılarında ve gelişiminde en büyük pay sahibi sizlersiniz. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve ilçemizin başarı seviyesinin artırılmasında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında, enerjiniz ve coşkunuzla öğrencilerimize daha büyük katkılar sağlayacağınıza gönülden inanıyorum. Sizlere ve ailelerinize sağlıklı, mutlu ve gönlünüzce yaşayacağınız bir yaz tatili diliyorum.
Değerli Velilerimiz,
Sizlerin çocuklarınıza karşı olan yaklaşımınız, onlarla kurduğunuz etkili iletişim ve onlara duyduğunuz sevgi ve güven eğitimlerine çok önemli katkı sağlıyor. Yalnızca belirli bir dönem değil, ömür boyu koruyup kollayacağınız çocuklarınızın, sadece derslerde değil hayatın her alanında özgüvenli bir şekilde kendisine, ailesine, devletine ve milletine yararlı bireyler olarak yetişmesi için gösterdiğiniz gayret ve verdiğiniz destek, sevgi ve şefkat için de sizleri canı gönülden kutluyor, bu özverinin karşılığını bir ömür boyu almanızı temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Uzun ve yorucu bir ders yılının sonunda sadece akademik alanda değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerinde de büyük ilerlemeler kaydeden kıymetli öğrencilerimizi, çocuklarımızı hayata hazırlayan değerli öğretmenlerimizi, okul idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir tatil dönemi diliyorum.
İyi Tatiller…
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Murat Karaoğlu’nun Eğitim–Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir