1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Malatya İçin Seferberlik sürüyor

Malatya İçin Seferberlik sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya İçin Seferberlik devam ediyor.

Deprem bölgesi Malatya’da Van’dan giden ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor. Depremin yaşandığı günden bu yana bölgeye 219 iş makinası ve araç ile 703 arama kurtarma, yerel destek ve yardım dağıtım personeli gönderildi.

6 Şubat günü Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi ile Elbistan ilçesinde yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde, 10 ilde yıkıma neden olan iki yıkıcı depremin ardından deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’dan da depremin ilk saatlerinden itibaren bölgeye, çok sayıda arama kurtarma personelleri ile iş makineleri ve yardım malzemeleri gönderildi.

Van’da tüm birimler teyakkuza geçerken Malatya iline şuana kadar 703 arama kurtarma, yerel destek ve yardım dağıtım personeli ile günlük 10 bin kişilik yemek kapasiteli Mobil Aşevi Tırı başta olmak üzere, 4 itfaiye arama-kurtarma aracı 2 adet aşevi aracının da yer aldığı 219 iş makinesi gönderdi.

Öte yandan bugün de Van Büyükşehir Belediyesi’nin önünden, 57 kişilik yardım ve destek personeli daha Malatya’ya doğru yola çıktı.

Malatya İçin Seferberlik devam ediyor.
Malatya İçin Seferberlik devam ediyor.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Malatya İçin Seferberlik sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir