1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Akbulut’tan 15 Temmuz mesajı

Kaymakam Akbulut’tan 15 Temmuz mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut yayınladığı mesajında 15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin beşinci yıldönümünde, bu girişimi bir kez daha nefretle kınadığını ve lanetlediğini belirterek;

“Takvim yapraklarının 15 Temmuz 2016 Cuma’yı gösterdiği o karanlık gece Türk Milleti; FETÖ/PYD terör örgütünce gerçekleştirilen haince ve sinsice olan darbe girişimine maruz kalmıştır. Bu karanlık gecede asker elbisesi giymiş teröristler, Türk milletinin tanklarını, uçaklarını, silahlarını yine Türk milletine çevirmiştir. Aziz milletimiz Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Türkiye’yi ele geçirme teşebbüsünü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millî çağrısıyla; tanklara, silahlara, jetlere karşı göğsünü siper etmek suretiyle kahraman bir duruş göstererek engellemiştir.

Bilinmelidir ki, ülkemiz ve milletimiz hain fetö örgütünün yaptığı bütün planlara rağmen yolundan şaşmayan, kendi kararlarını kendi veren, bölünmez bütünlüğüne yönelik hain saldırılara karşı geçmişte olduğu gibi hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığı içerisinde hep dik duracaktır. Şanlı tarihimizin altın sayfalarına “15 Temmuz Destanı” olarak not düşülen bu büyük zafer, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin bize emanetidir. Bize düşen görev bu emanete sahip çıkmaktır. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerleri daima muhafaza edecektir.

Bu duygular ve hissiyat içinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden sivil, polis, asker olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Kahraman Gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Akbulut’tan 15 Temmuz mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir