1. Haberler
  2. Van Haber
  3. İpekyolu’nda gençlik buluşmaları

İpekyolu’nda gençlik buluşmaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahalle, aile ve esnaf buluşmalarını sürdüren İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan, bu kez belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonunda gençlerle bir araya geldi.

Buluşma programına Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan’a eşlik etti. Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri gözetilerek İpekyolu Belediyesi Konferans Salonunda, samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Kaymakam Aslan, gençlerle tek tek tanışarak okumak istedikleri üniversiteler ve yapmak istedikleri mesleklerle ilgili sohbet etti.

“Hedeflerinizde Israrcı Olun”

Gençlere geleceğe dair hedef belirlemelerini ve bu hedeflerde ısrarcı olmalarını da tavsiye eden Kaymakam Aslan, “Bir araya gelmemizin sebebi sizlerin taleplerini dinlemek ve yapılacak projelerde sizlerin fikrini almak. Sizler bizler için, memleketimiz için çok değerlisiniz. Bütün insanları kalitelerine göre sevin. Fikri ne olursa olsun insanlara saygı duyun. İçinizde sevgi olsun ve sevgiyi insanlara gösterin. Yanınızda olacak insanlar, size bir şeyler katabilsin. Çok güzel hedefleriniz var. Bunları duyunca çok mutlu oldum.” dedi.

“Gençlerden Teşekkür”

Sohbete katılan gençler ise belediyenin özellikle sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarını, sosyal, kültürel, sanat, çevre ve spor projelerini çok beğendiklerini ifade ederek, Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’a teşekkür ettiler.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
İpekyolu’nda gençlik buluşmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir