1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te Özel Harekat Polisleri İle İftar

Erciş’te Özel Harekat Polisleri İle İftar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş Özel Harekat Kısım Amirliğinde görevli özel harekat polisleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Erciş Belediyesi &  Erciş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği programları devam ediyor. Daha önce öğrenciler, polis memurları, askerler, şehit ve gazi aileleri, yetim ve öksüz çocuklar, engelli bireyler ile gerçekleştirilen iftar yemeği programlarının ardından Özel Harekat Polisleriyle iftar yemeği programı gerçekleştirildi. Program kapsamında Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, özel harekat polisleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Erciş Özel Harekat Kısım Amirliğinde gerçekleştirilen iftar programına Van Özel Harekat Şube Müdürü Enver Kalay, Van İl Afad Müdürü Ali İhsan Körpeş, Erciş Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tahsin Ertuğrul Kirik, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak ve Kaymakam Adayı Hüseyin Bozoğlan da eşlik etti.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te Özel Harekat Polisleri İle İftar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir