1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Endonezya Ankara Büyükelçisi Iqbal’in Van ziyareti

Endonezya Ankara Büyükelçisi Iqbal’in Van ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Endonezya Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhamad Iqbal, Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret etti.

Van Valilliği Şeref Defteri’ni imzalayan Endonezya Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhamad Iqbal, daha sonra Valilik Makamına geçerek Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile bir süre sohbet etti.

Endonezya Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhamad Iqbal 2 gündür Van’da bulunduklarını ve misafirperverliklerinden dolayı Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e teşekkür etti. Endonezya Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhamad Iqball, Türkiye ile kardeş olduklarını belirterek, çok iyi ilişkiler kurduklarını ifade etti.

Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim kültürümüzde misafire çok kıymet verilir. Çünkü misafirin memnuniyeti bizim için çok kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in Endonezya Endonezya Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhamad Iqbal’ne hediye vermesiyle son buldu.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Endonezya Ankara Büyükelçisi Iqbal’in Van ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir