1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak İlçesi’nde Covid-19 3. Doz Aşı Seferberliği

Çatak İlçesi’nde Covid-19 3. Doz Aşı Seferberliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, kurum amirleri ve mahalle muhtarları vatandaşlara örnek olması amacı ile 3. Doz Covid-19 aşısı oldu.

Çatak Atatürk İlkokulu konferans salonunda İlçe Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Esra Seven Avrupa’da görülen Omicron varyantı ve 3. doz hatırlatma Aşısı hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra vatandaşlara örnek olmak için Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut’a, Kurum amirleri ve muhtarlara, sağlık ekibi tarafından 3. Doz Covid-19 aşıları yapıldı.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut; “ilçemizde şu anda vaka sayısı sıfır, Bunun en büyük sebebi Aşı olmak ve kurallara uymak konusunda vatandaşlarımız ve çalışanlarımız çok duyarlı olmasıdır. İlimizde birinci ve ikinci doz aşılama oranlarında ilçemiz hep birinci olmuştu şimdi aynı performansı 3.doz hatırlata aşımızı olarak da başaracağız. Halen devam etmekte olan salgın sürecini, aşılanma ile daha kısa sürede atlatılabileceğiz Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu aşı takvimi çerçevesinde kendimizi ve sevdiklerimiz korumak için sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmalarını önemle rica ediyorum. İlçe Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Esra Seven’e ve aşı ekibinde görevli arkadaşlarımıza fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak İlçesi’nde Covid-19 3. Doz Aşı Seferberliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir