1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çaldıran’da her gün 600 eve sıcak yemek

Çaldıran’da her gün 600 eve sıcak yemek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaldıran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından kurulan aşevin de günlük 600 kişilik sıcak yemek hazırlanarak dağıtımı yapılacak.

Çaldıran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına bağlı aşevi, çalışmalarını tamamladı. Aşevi on iki ay boyunca hizmetlerini aralıksız sürdürecek. Altı yüz kişiye günlük yemek hizmeti verecek olan aşevi, evinde yemek pişiremeyen yaşlı, engelli ve mağdur ailelere araçlarla sefer taslarında yemek dağıtımı yapacak.

Devletin her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Çaldıran Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığımız olarak ilçemizde 600 vatandaşımıza her gün sıcak yemek dağıtma kararı aldık. Bugün itibari ile her gün değişik üç çeşit sıcak yemeği ihtiyacı olan yaşlı, yoksul ve kimsesiz vatandaşımıza ulaştıracağız. İlçemizde 100’e yakın kırsal mahallemiz bulunmakta. Burada bulunan her ihtiyaç sahibine ulaşarak sofrasında sıcak yemeğini yemesi için vakfımızın çalışmaları aralıksız devam edecektir. Aynı zamanda ilçemizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca ihtiyaç sahibi olan ailelerimize gıda ve nakdi yardımlarda da bulunarak devletimizin şefkat elinin uzanacağı her yerde huzur ve mutluluğu yaşatacaktır. Devlet halkıyla halkta devleti ile vardır düşüncesi ile devletimiz kimsesiz muhtaç ailelerimize yardımlarını aralıksız sürdürüyor, sürdürmeye de devam edecektir” dedi

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çaldıran’da her gün 600 eve sıcak yemek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir