1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Yeni Kaymakam Aydın’dan incelemeler

Yeni Kaymakam Aydın’dan incelemeler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve  İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ilk olarak İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İpekyolu İlçe Emniyet Müdürü Murat Fuçular ve personeller tarafından karşılanan İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ; İnceleme ve denetlemelerde, birimleri ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Murat Fuçular’dan yürütülen faaliyetler ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ardından İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal tarafından çiçek taktim edilerek karşılanan İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, inceleme ve denetlemelerde; İpekyolu İlçesi geneli eğitim durumu, okul sayısı, derslik durumu, öğretmen ve öğrenci sayısının yanısıra; projeler hakkında İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal’dan bilgi aldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Yeni Kaymakam Aydın’dan incelemeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir